پاسخ 10 سوال در مورد انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه

۱۶ شهریور, ۱۴۰۱
بدون دیدگاه
3 دقیقه زمان مطالعه
انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه

هنگام انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه، سوالات مهمی از فروشندگان پرسیده می‌شود. مثل اینکه همزن حرفه‌ای چه مشخصاتی دارد؟ چه نوع همزنی را انتخاب کنیم و یا اینکه بهترین همزن توسط چه برندهایی ساخته می‌شود؟

در این مقاله به 10 سوال مهم در مورد انتخاب و خرید همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه، پاسخ می‌دهیم. سوالات به کامل‌ترین شکل ممکن پاسخ داده می‌شوند تا بعد از این نیازی به تحقیق و جستجو در مورد همزن‌ها نداشته باشید.

سوال اول: همزن برقی کاسه دار انتخاب کنیم یا بدون کاسه

سوالی که در انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه زیاد پرسیده می‌شود، این است که تفاوت این دو دستگاه در چیست؟ کدام دستگاه برای نیاز ما مناسب‌تر است؟ تفاوت اصلی بین این دو مدل همزن در کاسه همزن است و اینکه همزن کاسه دار بر روی پایه قرار می‌گیرد.

تفاوت مهم دیگر همزن کاسه دار و بدون کاسه، در قدرت همزن‌های کاسه دار است. این مدل همزن موتور قوی‌تری دارند و برای مصارف حرفه‌ای مناسب هستند. در ادامه چند نکته مهم در انتخاب و خرید همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه را بیان می‌کنیم.

  • اگر در حجم پایین و برای تعداد نفرات کم، کیک، شیرینی، دسر و … آماده می‌کنید، همزن برقی بدون کاسه برای شما مناسب‌تر است.
  • قیمت همزن برقی بدون کاسه یا دستی، نسبت به همزن‌های کاسه دار پایین‌تر است. پس اگر قیمت برای شما در اولویت است، این نکته را به یاد داشته باشید.
  • اگر برای مصارف حرفه‌ای، هم زدن خمیرهای سنگین، مواد سفت و سخت و مخلوط کردن مواد در حجم بالا به همزن نیاز دارید، همزن‌های برقی کاسه دار پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.
  • اگر دستان شما قدرت کافی برای نگه داشتن همزن را ندارد، بهتر است به خرید همزن برقی کاسه دار اقدام کنید.

سوال دوم: بر چه اساس توان همزن برقی را انتخاب کنیم؟

توان همزن‌های برقی، معیار مهمی در انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه است. بین توان و قدرت دستگاه رابطه مستقیمی وجود دارد. یعنی هرچه توان بیشتر باشد، قدرت همزن نیز بالاتر است. همزن‌های کاسه دار به این دلیل که حرفه‌ای تر هستند، توان‌های بالاتری دارند و همزن بدون کاسه نیز توان مصرفی پایین‌تری دارد.

برای هم زدن تخم مرغ یا تهیه مخلوط‌های سبک، همزن‌هایی با توان پایین پاسخگوی نیاز شما خواهد بود. اما برای استفاده مکرر و ورز دادن خمیر در حجم بالا و کارهای حرفه ای‌تر، بهتر است همزن هایی با توان بالا انتخاب کنید. همزن‌های کاسه دار اغلب توان بالاتری دارند و برای این منظور مناسب هستند.

توان همزن‌های کاسه دار به 2000 وات نیز می‌رسد اما همزن‌های دستی نهایت تا 600 وات توان داشته باشند. بنابراین برای انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه، به میزان استفاده و انتظاری که از همزن دارید، توجه کرده تا بر این اساس توان مناسب را انتخاب کنید. همزن صنعتی هنریچ مدل KM-8110 نمونه‌ای از یک همزن با 2000 وات توان واقعی است. مشخصات و قیمت این همزن صنعتی در صفحه مشخصات آن موجود است.

سوال سوم: همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه چند سرعته باشد؟

در کل همزن‌های برقی، سرعت‌های مختلفی را پشتیبانی می‌کنند که با توجه به کارایی همزن، طبیعی است. به این دلیل که مواد مختلف دارای بافت‌های متنفاوتی هستند و برای هم زدن یا ترکیب کردن آن‌ها، باید دستگاه روی سرعت خاصی تنظیم شود. برای مواد سفت و سخت باید سرعت همزن بالا باشد تا نتیجه کار مطابق با میل شما باشد.

در هنگام انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه، نمونه‌هایی که به شما معرفی می‌شود اغلب 5، 6، 8 یا 10 سرعته هستند. وقتی سرعت و دور موتور بالا باشد، سرعت چرخش پره‌ها نیز بالا است و مواد بهتر و سریع‌تر ترکیب می‌شوند. همزن گوسونیک مدل GSM-908 یک همزن کاسه دار با تنظیمات 6 سرعته است که می‌تواند از پس هر ماده و ترکیب سختی برآید.

سوال چهارم: بدنه همزن برقی از چه جنسی باشد؟

بدنه همزن برقی از جنس فلز، پلاستیک و یا ترکیب این دو متریال است. انتخاب جنس بدنه به سلیقه شما و البته موارد دیگری بستگی دارد. از جمله اینکه همزن‌هایی با بدنه تمام فلز، سنگین هستند. اگر جای ثابتی برای قرار دادن این همزن در آشپزخانه وجود ندارد، جابجا کردن آن برایتان سخت خواهد شد.

همزن‌هایی با بدنه پلاستیکی، به نسبت سبک‌تر هستند و آسان جابجا می‌شوند. همزن‌های فلزی، محکم‌تر هستند و در مقابل ضربه مقاومت بیشتری دارند اما بدنه پلاستیکی، از مقاومت کمتری برخوردار است. همزن کاسه دار روگن مدل RU-1950 یکی از همزن‌های پرقدرت بازار با بدنه تمام فلزی است که به دوام و استحکام بالا شناخته می‌شود.

سوال پنجم: تیغه‌های همزن برقی چه مشخصاتی داشته باشند؟

تیغه‌ها یا سری‌های همزن، کار هم زدن و میکس کردن مواد را انجام می‌دهند. وقتی سرعت همزن را افزایش می‌دهید، دور موتور و سرعت چرخش این پره‌ها افزایش می‌یابد. در نتیجه با قدرت و سرعت بیشتری، عمل میکس کردن مواد را انجام می‌دهند.

هنگام خرید و انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه باید به جنس سری‌ها توجه زیادی شود. اگر تیغه‌ها به مرور زمان دچار خط و خش و زنگ زدگی شوند، روی طعم و رنگ مواد تاثیر می‌گذارند. تیغه‌هایی از جنس کروم و استیل ضد زنگ، بهترین انتخاب هستند.

سه نوع سری همزن برای کاربردهای مختلف وجود دارند:

  • سری تخت: برای هم زدن و میکس کردن مایه یا خمیر
  • سری مفتولی: برای هم زدن خامه و سفیده
  • سری چنگک: برای ورز دادن خمیر نان و شیرینی

اکثر همزن‌های کاسه دار این 3 سری را همراه خود دارند. همزن‌های دستی یا بدون کاسه نیز اغلب فقط دارای دو سری هستند مثل همزن فوما مدل FU-2106 که دارای دو سری خمیر زن و هم زن است.

سوال ششم: جنس و ظرفیت کاسه همزن برقی را چطور انتخاب کنیم؟

در انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه دقت کنید که کاسه همزن از جنس استیل باشد. با توجه به اینکه مواد به طور مستقیم با کاسه در تماس هستند و احتمال برخورد سری‌ها به کاسه وجود دارد، استیل بهترین انتخاب است. به کاسه استیل همزن ناسا الکتریک مدل NS-976 دقت کنید که کیفیت آن حتی از تصویر نیز مشخص است.

ظرفیت کاسه را متناسب با حجم مواد، انتخاب کنید. اگر به درست کردن کیک، دسر و… برای مهمانان و دوستان خود علاقه دارید، بهتر است کاسه بزرگ‌تری انتخاب کنید. اگر فقط برای خانواده خود و اوقات فراغت، از همزن استفاده می‌کنید، کاسه‌های کوچک‌تر انتخاب بهتری هستند.

سوال هفتم: کاربرد و مشخصات همزن حرفه‌ای چیست؟

همزن حرفه‌ای به همزن‌های برقی کاسه دار گفته می‌شود که ظرفیت کاسه آن‌ها، 5 لیتر به بالا باشد. این مدل همزن به دلیل کاسه بزرگ‌تر و حجم بیشتری از مواد که داخل آن‌ها ترکیب می‌شود، قدرت بیشتری نیز دارند. به همین جهت اغلب توسط آشپزهای حرفه‌ای و یا برای مصارف حرفه‌ای انتخاب می‌شوند. نمونه‌ای از یک همزن تمام حرفه‌ای در بازار، همزن گوسونیک مدل GSM-912 است که دارای یک موتور پرقدرت 2000 واتی و کاسه‌ای 12 لیتری است. قیمت این همزن نسبت به قابلیت‌هایی که دارد، مناسب است.

سوال هشتم: عملکرد پالس در همزن برقی چه کاربردی دارد؟

وقتی که مشخصات همزن‌های برقی کاسه دار و بدون کاسه را بررسی می‌کنید، اغلب دارای عملکرد پالس یا لحظه‌ای هستند. اما کاربرد آن چیست و در چه مواقعی بهتر است از آن استفاده کنیم؟ زمانی که دکمه مربوط به پالس را فشار می‌دهید، حداکثر قدرت دستگاه برای هم زدن یا میکس کردن مواد، به کار گرفته می‌شود. به این ترتیب استفاده از عملکرد پالس برای مواد سفت و سخت، ترکیب‌های غلیظ و… بسیار موثر و کاربردی است.

سوال نهم: آیا همزن‌های برقی به صفحه لمسی و تایمر مجهز هستند؟

امروزه دستگاه‌های برقی و لوازم آشپزخانه اغلب به صفحه لمسی و تایمر مجهز هستند. این سوال در انتخاب همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه مطرح است که آیا این دستگاه‌ها نیز چنین قابلیت‌هایی دارند؟ بله، همزن‌هایی در بازار وجود دارد که روی بدنه آن‌ها، نمایشگر و صفحه لمسی برای انجام تنظیمات مشاهده می‌شود. همزن‌هایی نیز به فروش می‌‌رسند که بعد از مدت زمان تعیین شده، به طور خودکار خاموش میشوند. تایمر و صفحه نمایش را می‌توان در همزن بیم مدل KM-1010 مشاهده کرد که بسیار کاربردی هستند.

سوال دهم: بهترین برندهای همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه در ایران ؟

مارک‌های معتبری از همزن برقی در ایران وجود دارند که در سطح جهانی و خاورمیانه شناخته شده هستند. نمونه‌هایی از این برندها، برند بوش، ناسا الکتریک، فوما، دلمونتی، گوسونیک، روگن،عرشیا، هنریچ، سنکور و… هستند.

همزن پایه دار روگن مدل ۱۹۶۰

همزن پایه دار روگن مدل ۱۹۶۰

  • قدرت موتور 500 وات واقعی
  • تنظیمات سرعت 6 حالته
  • دارای پایه نگهدارنده
  • دو رنگ سفید و مشکی
  • سری همزن و خمیرزن

خرید همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه

فروشگاه آنلاین ژینال، مرکز فروش انواع همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه از برندهای جهانی است. در صورتی که کلمه همزن را در سایت ژینال سرچ کنید، مدل‌های بسیار متنوع و زیبایی برای شما نمایش داده می‌شود.

خریداران می‌توانند مشاور رایگان و کاملی را از پشتیبانان باتجربه این فروشگاه دریافت کنند. محصولات با قیمت مناسب و با بهترین بسته بندی به سراسر کشور ارسال می‌شود.

اگر شما نیز خواهان چنین خدمات و مزایایی هستید، می‌توانید با ما تماس بگیرید و یا از طریق سایر روش‌ها نسبت به خرید همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه از فروشگاه ژینال اقدام کنید.

بدون دیدگاه
اشتراک گذاری
اشتراک‌گذاری
با استفاده از روش‌های زیر می‌توانید این صفحه را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.